E-Fit Afslanken en FiguurcorrectieSlank, strak en fit in slechts 20 minuten

Afslanken en figuurcorrectie vragen normaal gezien tijd, geduld en een behoorlijke portie doorzettingsvermogen. Met de wetenschappelijk onderbouwde, revolutionaire E-Fit methode kan het nu ook veel efficiënter, sneller en aangenamer!

In onze E-Fit Studio hebben we ervoor gekozen om te werken met EMS toestellen waarmee we je fitness sessie drastisch kunnen inkorten tot slechts 20 minuten. Met behulp van een 20-tal e-pads worden je spieren tot in de diepte gestimuleerd tot maar liefst 36.000 spiercontracties.

Terwijl je tijdens een normale fitnessbeurt zo’n 30 à 40% van je spieren aanspreekt, bereikt E-Fit gelijktijdig tot wel 90% van je spiervezels. Voor wie wenst af te slanken of aan figuurcorrecte te doen, is deze methode dan ook 18x effectiever dan een traditionele fitnesstraining.

Een figuur- en gewichtsanalyse, de basis voor je programma op maat

Tijdens een grondig intakegesprek brengen we je medische achtergrond, je leefgewoonten en je doelen in kaart.

Op basis van al deze gegevens stellen we een E-Fit plan op, rekening houdend met je doelen, je conditie en je beperkingen. Je E-fit programma met als doel afslanken en figuurcorrectie kan opgestart worden.

Afslanken met de E-Fit methode: aan de slag!

Een E-Fit afslanksessie omvat een opwarming, een 20 minuten durende afslank work-out en een cooling down. Het werkelijke afslankprogramma duurt slechts 20 minuten en vervangt zo maar liefst 4 verschillende traditionele behandelingen zoals een 90 minuten durende fitness sessie, 30 minuten lymfedrainage, een pijnlijke anti-cellulitis-behandeling en de stimulatie van de vetverbranding.

Indien je wenst af te slanken, kies je best voor een actieve behandeling waarbij we de E-Fit stimulatie combineren met oefeningen op apparatuur naar keuze. Met E-Fit is afslanken nooit zo gemakkelijk en aangenaam geweest. Figuurcorrectie ontstaat op al je probleemzones zonder enige belasting van je gewrichten door bijvoorbeeld lastige oefeningen of gewichten te heffen.

Waaruit bestaat een E-Fit outfit?

Voor de aanvang van een sessie trek je een E-Fit outfit aan. Deze outfit bestaat uit een persoonlijk wasbaar onderpakje en een bovenpak. Omwille van hygiënische redenen bieden we onze klanten een persoonlijk onderpakje aan. De eenmalige aankoop bedraagt 50 euro.

Het volledige bovenpak bestaat uit een vest, een broek en arm- en kuitgordels waarop een 20-tal e-pads gekoppeld worden aan een EMS-toestel. Dit bovenpak trek je aan boven je persoonlijke onderpak en is bij ons ter plaatse beschikbaar.

Besturing van je persoonlijk programma

Vanuit een dashboard zal je E-Fit coach de impulsen per spiergroep instellen in functie van je programma op maat: de contractietijd, de relaxatietijd, de frequentie, de diepte, enz.

Na enkele sessies is het resultaat zichtbaar:

 • E-Fit bereikt 90% van je spiervezels in vergelijking met slechts 30% tijdens een klassieke fitnesstraining.
 • Door verhoging van je metabolisme smelt je vetlaag geleidelijk aan weg.
 • Door stimulatie van je lymfestelsel worden de afvalstoffen beter afgevoerd. Je sinaasappelhuid (cellulitis) verdwijnt en je voelt je vitaler.
 • Door stimulatie van je bindweefsel wordt meer collageen en elastine aangemaakt waardoor je huid verstevigt. Ideaal bijvoorbeeld na een zwangerschap.

Welke zones behoren tot het pakket Afslanken & Figuurcorrectie?

Een doelgericht EMS-impulsprogramma activeert via een 20-tal e-pads, die bevestigd zijn op je E-Fit outfit, 10 grote spiergroepen tegelijk. Elke spiergroep wordt afzonderlijk ingesteld zodat optimale resultaten behaald kunnen worden.

De zones zijn:

 • De buik: de taille en de love handles
 • De armen: de buigspieren vooraan (biceps) en de strekspieren achteraan (triceps)
 • De dijen: de spieren vooraan (quadriceps), achteraan (hamstrings), aan de binnenkant en de buitenkant van de dijen
 • De rug: de onderrug en de brede rugspieren
 • De billen: het achterwerk
 • De kuiten en de knieën

Voor wie is Afslanken & Figuurcorrectie via de E-Fit methode bestemd?

Afslanken en Figuurcorrectie met de E-Fit methode zijn bedoeld voor een breed publiek: voor jong en oud, zowel mannen als vrouwen die

 • Hun lichaam willen verstevigen
 • Willen afslanken en er strakker uitzien
 • Enkele kilootjes willen verliezen, al dan niet in combinatie met een dieet
 • Hun figuur willen herstellen na een zwangerschap
 • Cellulitisproblemen willen aanpakken
 • Moeilijk bereikbare spiergroepen willen aanspreken
 • Hun spieren willen trainen maar last hebben van gewrichtsklachten of spierkrampen
 • Geen tijd hebben om te bewegen en/of te sporten

Wens je af te slanken met de E-Fit methode?

In mijn kinesitherapiepraktijk krijg ik vaak de vraag of ik mijn patiënten kan helpen met afslanken en figuurcorrectie. Na lang zoeken kwam ik deze unieke afslankmethode op basis van elektrostimulatie tegen. Ik geloof zeer sterk in deze afslankmethode omdat ze veilig is en snel tot resultaten leidt, wat bemoedigend is voor mijn patiënten/klanten.

En zo is onze E-Fit studio ontstaan waar je kunt rekenen op een professionele begeleiding, trainingsadvies met aanvullend ergonomisch advies voor een correcte houding en bewegingstechniek.

Om een optimaal resultaat te bereiken bij het afslanken is het raadzaam om je e-Fit sessies te combineren met een uitgebalanceerd dieet.

De E-Fit sessies zijn toegankelijk voor 1 of 2 personen. Kom gerust eens langs met je partner, vriend of vriendin.

Een combinatie van oefeningen en elektrische stimulatie om snel en op een aangename manier af te vallen in slechts 20 minuten
Verbeter je conditie en uithoudingsvermogen dankzij een verhoogde vetverbranding en een 18x efficiëntere spierversteviging
Elektro musculaire stimulatie voor verzwakte rug- en nekspieren door een tekort aan beweging, een verkeerde houding of foutieve bewegingen (woensdag avond)