Praktische informatie E-Fit Studio en AndullatieEen afspraak maken met onze E-Fit coach

Andullatie therapie en E-Fit sessies om af te slanken of je conditie te verbeteren, gebeuren steeds op afspraak. Maak een afspraak via één van onderstaande invulformulieren waarin we je een aantal gerichte vragen stellen. Je antwoorden stellen ons in staat om je sessie beter voor te bereiden in functie van je specifieke behoeftes en onze planning.

Voor welke activiteit wens je een afspraak te maken? Kies het juiste formulier:

Beschik je niet over een computer of heb je nog vragen, bel ons dan op het nummer 0497 50 68 12.

Mocht ik niet bereikbaar zijn op een werkdag omdat ik bezig ben met een klant, dan mag je altijd een boodschap inspreken op mijn voice mail. Vergeet niet om je naam en telefoonnummer te vermelden zodat ik je zo snel mogelijk kan terugbellen.

Een gemaakte afspraak en de tijd die we hiervoor hebben gereserveerd, dienen uiteraard gerespecteerd te worden. Indien je een afspraak toch niet kunt nakomen, verwittig me dan a.u.b. zo snel mogelijk telefonisch. Zo kunnen we je gereserveerde tijd misschien aan iemand anders toewijzen. Doe je dit niet uiterlijk 24 uur voor de afspraak, dan zullen we genoodzaakt zijn om je geplande afspraak aan te rekenen.

Waar vinden de E-Fit sessies en de andullatie therapie plaats

De E-Fit sessies en de sessies op de andullatie matras gebeuren steeds in onze E-Fit Studio in Bellem.  
Onze studio is uitgerust met alle professionele apparatuur: E-Fit console, roeiapparaat, cross trainer, fitness fiets en andullatie matras.

Hoeveel personen kunnen tegelijk deelnemen aan een sessie?

  • De sessies op de Andullatiematras zijn individueel.
  • De E-Fit sessies kunnen zowel individueel als per 2 plaatsvinden. Kom dus gerust met je partner, je vriend of vriendin. Kom je met 2, dan raden we aan om vooraf af te spreken welke gezamenlijke doelen jullie wensen te bereiken.

Eenmalige aankoop van een onderpakje voor de E-Fit activiteiten

Om hygiënische redenen vragen we aan de mensen die wensen deel te nemen aan de E-Fit activiteiten om een persoonlijk onderpakje te kopen. Dit pakje wordt aangetrokken onder het E-Fit bovenpak waarop de elektrodes aangebracht worden.

De prijs voor de eenmalige aankoop van dit onderpakje bedraagt 50 euro.

Tarieven en terugbetaling door de mutualiteit?

Onze tarieven zijn afhankelijk van de gekozen E-Fit activiteiten en je doelen. Zij worden besproken tijdens je eerste gratis en vrijblijvende proefsessie.
Onze E-Fit Studio geeft regelmatig promoties. Aarzel niet om ernaar te vragen.
Wens je regelmatig gebruik te maken van het Andullatietoestel? Wij bieden 10-beurtenkaarten aan. Voor slechts € 100 geniet je van 10 sessies van telkens 30 minuten.
Hoewel zowel de E-Fit activiteiten als de Andullatie sessies sterk bevorderend zijn voor de gezondheid, vallen ze niet onder het terugbetalingsregime van de mutualiteit.

Waarom kiezen voor E-Fit in een kinepraktijk?

E-Fit is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met medische en/of orthopedische problemen. In onze E-Fit studio werken we met (para)medisch geschoold personeel. Onze E-Fit coach is verpleegster. Zij werkt samen met de erkende kinesitherapeut Bart ’t Kint.

Tijdens het intakegesprek voor de aanvang van je eerste proefsessie, wordt je medische historiek grondig besproken zodat we rekening kunnen houden met je eventuele lichamelijke beperkingen en/of klachten.

De klassieke 20-minuten durende E-Fit sessie wordt bij ons voorafgegaan door een verantwoorde warming-up en afgesloten met een aangepaste cooling-down en relaxatie.

Ergonomisch advies, pijnpreventie zoals een correcte houding en het correct uitvoeren van bewegingen, maken onze aanpak compleet.